Dressyrhäst sökes

Någon som har eller vet någon som vill låna ut sin dressyrhäst? Eller vill ha ett samarbete?
Jag söker efter en ny kompis till träning och tävling. Helst utbildad MSV C eller uppåt. Kan tänka mig en yngre häst som inte är så mycket utbildad men den skall då vara väl grundriden och inte ha några olater!
 
Kontakta mig för mer info!
 
Länk till TDB
2014
https://tdb.ridsport.se/rider_results/22043?time_span_end=2014-12-31&time_span_start=2014-01-01
 
2013
https://tdb.ridsport.se/rider_results/22043?time_span_end=2013-12-31&time_span_start=2013-01-01
 
 

:(

Igår när jag var och träna så kändes inte Cazar okej igen. Det blir ingen tävling på söndag och jag har idag ringt till kliniken och bokat tid hos Lasse. Känns som det är dags att verkligen gå till botten med varför han blir halt lite då och då. Är orolig att det ska vara något riktigt illa men får hoppas att det är något enkelt som går att "laga". 
♥♥♥
 
 

En fråga

Fick en fråga angående kandar. När måste man rida på kandar?
Från och med MSV B:4 måste man rida på kandar. I MSV C och upp till MSV B:3 så får ryttaren själv bestämma träns eller kandar. Jag rider just nu helst på träns då Cazar funkar bäst på det. Men tidigare så funka han bättre på kandar än träns. Det skifftar lite med honom vad han trivs bäst på så jag anpassar mig. 
 
 

Glömde

Glömde ju att skriva att jag även starta Medelsvår B:2 i söndags på 66,74% och knep en 5:e placering! Trodde aldrig att jag skulle bli placerad då jag hade en del missar. Men plötsligt händer det.... 
 

I väntans tider

Hundungen Nelly ska ha hundungar! Hon är nu i vecka 6 och börjar bli rund och go om magen! Nu hoppas jag att det är en Fiffi där inne! För Fiffi ska vi behålla! 
 

Lyckad helg!

Igår var det en varm tävlingsdag på Grevagården. Riktigt varmt! Dagen började med en Medelsvår C:1. Cazar var lagom pigg men dock lite spänd. Men inga stora missar och resultatet blev 70,91% och det blev en 2:a plats!
 
Prisutdelning, domaren Kristina Wärme och Grevagårdens nya ägare Wahlborg.
1, 2 och 3:an fick täcken. Bra när det var så kallt... ;)
Alla pristagare
Värmer i värmen
Snart dags för start
 
 
 
 
 

Kvällens pass

Blev fina bilder under kvällens trimning inför helgens tävling!
 

Lidköpings Ridklubbs DIV 1 lag kom 2:a

Var ett tag sedan jag skrev här! Kan börja med att Cazar har varit halt och vi missa då första omgången av Div 1 som gick i Vänersborg den 18 maj. Cazar är nu igång igen och i söndags (1 juni) var det dags för andra omgången av Div 1 som gick i Borås. Red MSV C:1 som lagklass på en spänd och lite laddad Cazar, red ihop 70,31% och tog en tredje placering.
Bilder från framridningen
Prisutdelning MSV C:1
 
 
Lagkompisen Marina Lundell på Morris Migaro red också MSV C:1 som lagklass och red ihop 63,40% och kom på nionde plats. Petra Lundqvist på Caruco red MSV B:2 som lagklass och hamna precis utanför placering på 65,93%. Magdalena Borell ingick även i laget men tyvärr så var hennes Corazon halt. Vi hoppas på att hennes häst är bra igen tills sista omgången i Mariestad den 15 juni.
Laget kom 2:a. Vann gjorde Borås FK och tre kom Bollebyggds RK.
 
 
Jag red även MSV B:2 men fick verkligen stolpe ut i den klassen. Cazar var super spänd och tittig och det var inte så mycket man kunde göra. Fick missar som kostade alldeles för mycket. Procenten blev 61,04 och kom näst sist. Bara att bryta ihop och komma igen! 
Vit räcer fick vila igår och nu är det stenhård träning till söndag då det är Grevagården som gäller!
 

Om

Min profilbild

RSS 2.0