Bilder

Fick några bilder av Lottas pappa Håkan, som han tog på tävlingen i Lidköping. Tack!!!
 

Tävling i Lidköping

I söndags blev det tidig uppgång! Klockan 05.00 var det dags att stiga upp för jag hade startid 08.08.
På framridningen kändes han riktigt fin men jag hann inte riktigt färdigt innan jag var tvungen att gå in på banan. Hade velat göra skolorna några fler gånger. Inne på banan blev han riktigt spänd och såg spöken på korsidan där domaren satt, särskilt många spöken satt vid domarbordet... Kvällen innan fick vi hemma ryttare rida på tävlingsbanan efter vi hade byggt den och då fanns det inga spöken där, de måste ha kommit under natten...
Cazar brukar inte vara såhär med domarbordet så jag vet inte vad som har tagit åt han iår? Han är verkligen skit fjantig och det släpper inte efter någon stund eller efter man har ridit förbi någon gång utan det håller i sig genom hela programet.
Jaja, fick en del missar särskilt vid kortsidan där domaren satt. Han hade bjudning genom hela programet vilken jag är så glad över! Äntligen får man ta tillbaka han lite istället för att sitta och driva och driva och inget händer.
Jag var nöjd! Rygga fixa vi idag också ;)
Fick 68,22% och knep 7:e platsen. Det var ett starkt startfält med många duktiga ryttare och fina hästar!
 
På kvällen fira vi Andreas födelsedag med släkten. Självklart blev det smörgåstårta! Älskar smörgåstårta!

Bra tävlings start!

Igår bar det alltså av till Skövde RF för min och Cazars första starter iår. Första start hade jag i MSV C:1 kl.18.19 och jag var sist i den klassen.
Cazar kändes lite spänd på framridningen och lite lurig. Min plan var att han bara skulle gå fram, ville inte att han skulle slå in segväxeln inne på banan. Väl inne på banan så var han helt plötsligt rädd för domarbordet då han tydligen aldrig sett något sådant i hela hans liv.... Eller hur!
Kom igenom programet utan några större missar men hade inte den bästa känslan. Efter ritten så hoppa jag av och gick bort till transporten för att gör a iordning honom, trodde inte att det skulle bli någon placering alls. Tills Andreas visa mig resultatet. 75.74% och det lede till en vinst! Det var bara och hoppa upp och full fart till prisutdelningen. Fick tre 9:or varav en var dubbel koeff i programet.
 
 
Andra starten hade jag kl.20.20 i MSV B:2. Även denna gång så var han väldigt skeptisk till domarbordet men det släppte efter en stund. Han var dock mycket spändare i denna klass och var lite less och ville "göra själv". Tänkte bara att bara han går fram och inte blir som en trög ponny och jag lyckades hålla igång bjudningen genom hela programet. Det blev lite missar här och var. När jag kom till halt ryggningen så total vägra han att ta ett enda steg bakåt! Tydligen hade han glömt av hur man rygga och hade ingen aning om vad jag mena... De är roliga de där hästarna ibland! Tyvärr är han lite sån att ibland passar det inte att göra vissa saker och försöker man ändå så blir han förbanad och försöker kasta av en. Så när man är på tävling och han blir sån så är det lika bra att skita i det och bara fortsätta. 
Var nöjd ändå när vi var klara med tanke på att vi bara har startat denna klass ihop två gånger tidigare. 
Blev förvånad när jag såg mitt resultat, 70,35% och hamna precis utanför placering (6:a). Självklart såhär i efterhand så retar jag mig lite på den där ryggningen, hade vi fixat den så hade vi placerat oss. Men jaja...
Nu ska jag träna ryggning i veckan! Nu på söndag är det MSV C.1 i Lidköping och nu ska vi träna på i veckan!
 
Tyvärr blev det inga bilder från tävlingen :(
En bild från dagen innan får det bli istället
 
 

Om

Min profilbild

RSS 2.0